Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Welkom bij 3D Wandobjecten

Vind hier de mooiste wandobjecten

Bij het inrichten van een huis is het altijd weer een vraagteken wat je aan de muren gaat hangen en waar precies. Niet alleen wil je iets wat helemaal naar je smaak is, het liefst moet het ook een beetje bij de rest van het interieur passen. Ben jij al eens op zoek geweest naar wandobjecten? Dan weet je hoe lastig het kan zijn om je keuze te maken. In de ene winkel zie je iets wat je mooi vindt, in de andere winkel zie je iets in een geheel andere stijl dat je aandacht toch ook wel trekt.

 

De verschillende stukken kun je nooit eens naast elkaar neerleggen om een goede vergelijking te kunnen maken. Het plaatje dat je in je hoofd hebt opgeslagen vervaagt al gauw. Bovendien helpt de kunstmatige verlichting in de meeste winkels ook niet mee om een indruk te krijgen van hoe het in jouw woonkamer zou tonen, bijvoorbeeld. Ben jij ook op zoek naar één of meerdere mooie wandobjecten om jouw huis mee aan te kleden? Dan heeft deze site misschien wel de oplossing voor je. Hier vind je namelijk een keur aan wandobjecten van verschillende aanbieders. En ook nog eens tegen gunstige prijzen. Het uitzoekwerk is namelijk al voor je gedaan. Dus ga er maar eens goed voor zitten! 

Voor ieder wat wils

Op deze site vind je zoveel producten dat het haast niet mogelijk is dat je niets naar je zin vindt. Je kunt hier kiezen uit onder andere klokken en schilderijen. Deze worden vervaardigd van verschillende materialen, zowel hout als metaal. Je kunt je voorstellen dat de keuze van het materiaal voor een groot gedeelte al de stijl en uitstraling van het wandobject bepaalt. Maar ook voorwerpen die van hetzelfde materiaal zijn vervaardigd, kunnen uiteraard enorm van elkaar verschillen. Dit door onder andere de kleuren en de ontwerpen die er gebruikt zijn.

Klokken

Een klok is niet alleen maar een functioneel object. Als je een mooie uitzoekt kan dit de uitstraling van de kamer waar je de klok ophangt, enorm verbeteren. Net zoals kleine details zoals het dragen van een broekriem je outfit compleet maken, is dit met een klok en een kamer precies hetzelfde. Op deze site vind je klokken van uiteenlopende prijzen en ontwerpen. Je vindt hier zelfs een klok met zelfklevende cijfers. Deze bevestig je zelf op de klok en hiermee kun je dus bepalen hoe groot deze wordt.

Schilderijen

De meeste schilderijen die je op deze vergelijkingssite kunt bekijken zijn van metaal gemaakt. Je zou denken dat dit alleen met een modern interieur overeenkomt, maar niets is minder waar. Behalve dat dit goed in een trendy huishouden past, is wanddecoratie vooral iets wat bij jou als persoon moet passen. Er bestaan verschillende thema’s zoals auto’s, landschappen of dieren. Sommige decoraties zijn donker van kleur, anderen juist weer kleurrijk. Bovendien maakt het feit dat het wandobject 3D is, dit nog eens extra levendig. En daarmee wordt het ook figuurlijk een blikvanger in je huis.

Onze 3 meest bekeken artikelen

Wanddecoratie maanvissen van metaal

Wanddecoratie maanvissen...

 
Prijs: € 74.95

Wanddecoratie maanvissen van metaal een prachtige wandversiering voor aan de muur.Gratis thuisbezorgd

Meer informatieBezoek Aanbieder
Wanddecoratie metaal Rasmus

Wanddecoratie metaal...

 
Prijs: € 34.95

Wanddecoratie metaal Rasmus is een grote decoratie bestaande uit vele kleine cirkels.

Meer informatieBezoek Aanbieder
Kapstok groen

Kapstok groen

 
Prijs: € 5.95

Kapstok met vier haakjes leuk voor de kleintjes onder ons.

Meer informatieBezoek Aanbieder